Avis sur Park and Go Zaventem

Zaventem -
7.6 Bien, noté par 283 voyageurs
Park and Go Zaventem image 1
Note moyenne 7.6 Voir tous les avis

Note par catégorie

Distance de l'aéroport 8.2
Rapport qualité/prix 7.6
7.0 Service client
« Revenir à Park and Go Zaventem

Ma place de parking

-

Malheureusement, ce fournisseur de parking n'est pas disponible, utilisez le formulaire ci-dessous pour rechercher toutes les places de parking.

Margreet nl 5.8 Garé à partir du 07/07/2024 au 17/07/2024

Waardeloos! Avond van tevoren gebeld dat ik gebruik wilde maken van de annuleringsverzekering. Eerst hoorn erop gelegd. 2e keer moest ik wachten tot iemand die berber Nederlands sprak zou spreken, opnieuw gesprek verbroken. S zvonds gebeld door chauffeur vd shuttle of ik opgehaald moest worden? Nee, cancellen! Mail gestuurd en sms. Volgende dag dat ik zou vliegen, werd ik opgebeld met de vraag waarom ik nog niet geparkeerd had? Nogmaals gezegd dat ik niet kon encgeannuleerd had: oh? Nog geen geld terug gekregen. 66 euro

Wendy nl 2.5 Garé à partir du 26/06/2024 au 15/07/2024

Kom hier nooit meer! We hebben onze vlucht gemist door deze onverschillige en niet mee werkende mannen!

Leo nl 7.5 Garé à partir du 22/06/2024 au 03/07/2024

Het goed geregeld. Een puntje autos staan wel dicht op elkaar kon er moelijk uit komen jammer maar verder goed geregeld.

Martin nl 5.8 Garé à partir du 19/06/2024 au 24/06/2024

Chauffeur was onvriendelijk en sprak geen Nederlands en slecht Engels. Door gebrekkige communicatie het ophaalpunt niet kunnen vinden waardoor chauffeur is weggereden en wij een uur hebben moeten wachten.

Tako nl 2.5 Garé à partir du 05/06/2024 au 24/06/2024

Slecht geregeld en klopt werkelijk van geen kanten. Het begint al met deze review. Als je alles het slechts beoordeelt is de score een 2,5. Zou toch een 1 moeten zijn. Foto's en info op de site van Park en Go kloppen al niet. Je moet wel je sleutel afgeven, puur om het feit dat ze alle auto's kris kras over het terrein zetten om er zoveel mogelijk kwijt te kunnen. Ik had om 8 uur gereserveerd (Staat ook op mijn bevestiging) en bij hen stond er 10 uur, terwijl mijn vlucht om 10:50 ging. Ik gaf aan dat er op de site stond dat ik mijn sleutel niet hoefde af te geven. De reactie. Wil je mee of niet? Niet klantvriendelijk dus. Terugweg. Wij stonden vanaf half 8 in de ochtend te wachten en hebben gebeld en geappt. Geen reacties. Meerdere keren gebeld en geappt maar 0 reacties. Per geluk spraken we andere mensen om half 10, waardoor toen eindelijk het busje er was, anders hadden we dat niet eens mee gekregen. Erop aangesproken dat we om 8 uur gereserveerd hadden, maar hij "hield" zich van de domme. Vervolgens bij de parking nog 30 minuten moeten wachten omdat er eerst 7 auto's moesten worden weggehaald om onze auto eruit te krijgen. De klant beoordelingen zijn gefaket denk ik, want het is totaal niet wat het lijkt. Eens maar nooit meer.

Johan nl 2.5 Garé à partir du 18/06/2024 au 22/06/2024

Geen 1 ster waardig. Komen in een wijk waar je de auto niet wil parkeren op het terrein een grote bende van auto's. Poort gesloten, telefonisch contact opgenomen op reservering staat duidelijk tijdstip 08:00 uur aangegeven niemand aanwezig, gebeld zeer onvriendelijk te woord gestaan men wilde pas om 10:00 uur komen. Vlucht vertrok om 11:00 uur. Gekozen om op de luchthaven te parkeren. Zou volgens de persoon moeten annuleren, wat ook niet mogelijk is. Dus wil je ergens parkeren waar je mogelijk voor gesloten poort staat of de auto beschadigd terug krijgt, kies voor Park en Go. Daar zal je 100% zeker spijt van krijgen. Goede recenties zijn gefaket dat kan niet anders, maar de keuze is aan u.

Jo nl 7.5 Garé à partir du 02/06/2024 au 21/06/2024

Op zich was het een goede parkeergelegenheid.Alleen ipv dat wij de auto sleutels mee konden nemen moesten wij ze afgeven .Dit vonden wij minder fijn .Bij de heenweg al aangegeven dat onze terug vlucht tijd verandert was ,maar onderling niet gecommuniceerd zodat er wat problemen waren met de terug reis .Jammer

Arjan nl 5.8 Garé à partir du 09/06/2024 au 20/06/2024

hier zou ik hem niet meer weg zetten .wagens staan bijna tegen elkaar gezet en is op een onverhard buiten terrein ergens op een industrie terrein

Arie nl 9.2 Garé à partir du 09/06/2024 au 20/06/2024

Prima parkeren en goede service naar en vanaf het vliegveld

Alexius nl 4.2 Garé à partir du 03/06/2024 au 16/06/2024

Bij aankomst werd na ongeveer een uur wachten verteld dat er geen parkeerplek beschikbaar was. Ik moest de auto maar langs de weg zetten en de sleutels achterlaten. De parkeeplaats was tot op iedere mogelijke plek, ook de paden e.d., vol gestouwd met auto's. Er moesten eerst diverse auto's verplaatst worden alvorens er een auto kon worden uitgereden. Uiteindelijk werd er voor mij toch een plek vrijgemaakt. De transfer bij terugkomst duurde ook meer dan 1,5 uur voordat wij werden opgehaald. Dit is toch niet de gewenste start van een vakantie.

  • ...

Méthodes de paiement

Visa MasterCard PayPal

Label de qualité